Societatea  noastra a inceput activitatea in anul 2001 in domeniul fabricarii de  usi si ferestre din aluminiu (termopane) si confectii metalice  .

              In cursul anului 2004 societatea achizitioneaza  si utilaje pentru realizarea ferestrelor si usilor din PVC.

              Odata cu achizitionarea de noi utilaje a crescut si numarul de salariati , in prezent societatea dispune de personal calificat in domeniu atit pentru executia  tamplariei pvc si aluminiu cu geam termopan cit si pentru montarea acesteia.

              Firma are implementat Sistemul de Management al Calitatii ISO9001 :2008 atit pentru executia si montajul  de tamplarie PVC si aluminiu cu geam termopan  cit si pentru executia confectiilor metalice .

              Gama de produse reprezentative pentru  SC STEEL GLASS SRL sint :

                1. Tamplarie de Al si PVC cu geam termopan , pereti cortina , luminatoare, placari alucobond, usi interioare din Al si HDF etc

                 2Usi de garaj sectionale, rulou manuale si automate, usi culisante automate, rulouri exterioare pentru ferestre si plase impotriva insectelor

                 3. Confectii metalice:
                         - porti metalice manuale si automate, garduri, balustrade ,
                         - copertine cu policarbonat
                         - placari cu alucobond, placari cu rigips, tavane casetate etc

                 In urma realizarii de  investitii societatea noastra va putea face fata cererii de pe  piata de tamplarie din jud.Alba si nu numai, prin marirea capacitatii de productie , a diversificarii produselor realizate  precum si obtinerea unor preturi care sa  permita  mentinerea pe piata a unor produse competitive din punct de vedere al calitatii  .
S.C STEEL GLASS S.R.L

ALBA IULIA, STR.T. VLADIMIRESCU NR.22B

Tel/Fax. 0258-817336, Mobil 0744 559 303

email: steelglassab@yahoo.com,